Varmt välkommen att kontakta oss idag!
Hitta vad du söker direkt:

Uppsala – Stödboende Norbyvägen.

Stödboende Norbyvägen

Stödboende centralt i Uppsala

På våra verksamheter är metodiken och alliansen det absolut viktigaste. Vi vet att balansen mellan en familjär stämning och evidensbaserad metoder kommer att vara avgörande för hur varje individ utvecklas. Att en god relation mellan personal och ungdomar och mellan ungdomarna själva är en förutsättning för ett framgångsrikt behandlingsarbete. När våra medar-betare är trygga i sin kompetens och sin professionella roll vågar de bli personliga och först då kan vi göra skillnad. Alla som kommer till oss ska känna att de fått det bästa alternativet, de vet varför de är här och vad planen är. Vårt mål är att alla ska trivas, men att ingen ska vilja stanna. Alla ska ha en vision som innebär att vår relation avslutas.

För vem och hur många platser?

Norbyvägen har 6 platser/lägenheter för pojkar och flickor 16-20 år. På vårt stödboende får man en chans att bo i egen lägenhet med stöd av personal. Norbyvägen stödboende erbjuder ett eget boende som en utsluss efter man är klar med sin behandling på HVB och/eller att man av annan anledning behöver eget boende med stöd av personal.

Metod

Vi bygger en hållbar förutsägbar struktur tillsammans med ungdomen, personalen förstärker, ger stöd och kontrollerna ungdomen utifrån den unges behov. Norbyvägens centrala läge i Uppsala garanterar närhet till skola, praktikplatser och arbetsplatser.

Vi erbjuder även terapeuter, ART, CRA, ACT, ADAD, TBA, MI mm. Vi har samarbetsavtal med leg. psykolog och leg. läkare specialist i psykiatri.

Konaktinfo

Boendet är belägen i centralt i Uppsala
Kontakta Operativ chef Alternatus, Emelie Hjelm Bonin
Tfn 070-416 83 88

 

Back to Top