Varmt välkommen att kontakta oss idag!
Hitta vad du söker direkt:

Om oss.

Vilka är vi?

Alternatus startades 2015 för att erbjuda vård och behandling med kvalité och långsiktighet, istället för ekonomiska nyckeltal som ger kortsiktiga lösningar vilket  påverkar medarbetare och klienter negativt. Kortsiktighet bryr sig inte om framtiden.

Arbeta på Alternatus!

Vi söker ständigt nya motiverade medarbetare, kontakta oss för mer information.

Arbeta på Alternatus!

Vi söker ständigt nya motiverade medarbetare, kontakta oss för mer information.

Bakgrund

Alternatus betyder alternativ på latin. Vi vill vara ett alternativ till riskkapitalägda vårdbolag där ekonomin styr verksamheternas kvalitet. Inom Alternatus vill vi vända på förhållandet: utgångspunkten är den kvalitet vi vill att verksamheterna ska präglas av och vi vet att det ger hög beläggning och därmed ekonomisk stabilitet i företaget.

Alternatus medarbetare utgör företaget, allt behandlingsarbete är beroende av medarbetarna. Att värdera, utbilda, uppmuntra och lyssna på våra medarbetare ser vi därför som en självklarhet och som ett sätt att erbjuda våra klienter bästa möjliga vård.

Framtid

Vår vision är att ligga längst fram med metoder som utgår från evidensbaserade, en metod där medarbetare och klienter ges möjlighet till bästa tänkbara vård.  Vi har idag en ledningsgrupp som består av verksamhetschefer, en platt organisation, där beslut som fattas går fort ut verksamheterna och då med mandat att genomföra dem. Vi får också på ett mycket tydligt sätt information från verksamheterna, direkt till ägarnivå. Kunskapen om marknaden tar vi från våra medarbetare, och de blir delaktiga i de beslut som påverka dem. För oss är det lättare att genomföra beslut när alla får ett eget ansvar i processen, och alla känner också en delaktighet.

 

 

 

 

 

Back to Top