Varmt välkommen att kontakta oss idag!
Hitta vad du söker direkt:

LSS.

LSS

Vi driver vård och omsorg med högsta möjliga kvalitet där omsorgen och stödet individanpassas – vilket möjliggörs genom organisations höga kompetens. Vårt arbete vilar på kognitiva beteendeterapeutiska teorier och en övertygelse om att vi med rätt metoder och förhållningssätt kan hjälpa individer med funktionsnedsättning till sin högsta möjliga förmåga. Delaktighet och rätten till självbestämmande står i fokus i vårt arbete, så att du som har stöd av LSS ska få rätt möjligheter till att leva som andra. Upplev ett trevligt boende med stöd och insatser anpassade efter dina behov –
med högsta möjliga kvalitet och kompetens.

Rätt stöd från kompetent personal

Vår personal har rätt kompetens för uppdraget och kompetensutvecklas som en del i att alltid sträva efter att vi ska leverera vård och omsorg med högsta kvalitet. Deras arbete styrs av tydliga rutiner och ansvarsfördelning så att vi alltid gör det vi säger att vi gör och säkerställer att det faktiskt gör skillnad- för dig som enskild individ. Du och dina anhöriga är vår givna samarbetspartners liksom externa aktörer som bidrar till ditt absoluta välbefinnande och utveckling. 

 

Se våra bostäder med särskild service enligt LSS

 

Fredrikslunds gruppbostad –
Heby, driftstart april 202o

En nybyggd fastighet, ett stenkast från Heby centrum med utbud i form av affärer, vårdcentral, fritidsanläggningar och daglig sysselsättning. Verksamheten bedrivs i egen regi.

Läs mer

Luthagens gruppbostad –
Uppsala, driftstart mars 2020

Nyrenoverad fastighet, belägen i Luthagen, ett stenkast från stadskärnan. Här promenerar du lätt till staden, daglig sysselsättning, vårdcentral etc. Verksamheten bedrivs i egen regi.

Läs mer

Back to Top