Varmt välkommen att kontakta oss idag!
Hitta vad du söker direkt:

HVB-hem.

HVB-hem

Med metod och kvalitet i främsta ledet erbjuder vi HVB placering för flickor mellan 13-18 år. Ungdomens behov består av exempelvis stöd för relationsproblematik, beteendeproblematik, kriminalitet, begynnande missbruk och/eller funktionsnedsättning. Målet med vistelsen är att ungdomens skyddsfaktorer ska stärkas, riskfaktorerna minimeras och ungdomens självständighet utvecklas.

En relation menad att ta slut

På vårt HVB-hem är metodiken och alliansen det absolut viktigaste. Vi vet att balansen mellan en familjär stämning och evidensbaserad metoder kommer att vara avgörande för hur varje individ utvecklas. Att en god relation mellan personal och ungdomar och mellan ungdomarna själva är en förutsättning för ett framgångsrikt behandlingsarbete. När våra medarbetare är trygga i sin kompetens och sin professionella roll vågar de bli personliga och först då kan vi göra skillnad. Alla som kommer till oss ska känna att de fått det bästa alternativet, de vet varför de är här och vad planen är. Vårt mål är att alla ska trivas, men att ingen ska vilja stanna. 

 

Se HVB-Hem

HVB-Villan

HVB Villan har 5 platser för flickor i åldrarna 13-18 år. Här tar vi emot ungdomar som behöver hjälp med relationsproblematik, beteendeproblematik, kriminalitet, missbruk och/eller funktionsnedsättning.

Läs mer om HVB Villan

 

 

Back to Top